rutor 2018 februari
Länk till FARR:s policydokument Länk till FARR:s tidning Artikel 14 Länk till nyhetsbrevet Asylnytt Länk till FARR:s Goda Råd Länk till EU-material

FARR behöver din hjälp!

flagga kopia s I en tid när Sveriges flyktingpolitik blir allt mer omänsklig behövs Flyktinggruppernas riksråd, FARR, mer än någonsin. Vi är en gräsrotsorganisation som bygger på ideellt arbete – och nu går vi på knäna. Därför ber vi om din hjälp!

  • FARR ger dagligen råd och stöd till människor som sökt skydd i Sverige, antingen de befinner sig i asylproceduren, har fått avslag, är tagna i förvar eller har fått stanna och försöker återförenas med sina familjer.
  • FARR ger ut Goda råd till asylsökande på sex olika språk.
  • FARR sprider information om viktiga förändringar i asyllagstiftning och rättslig praxis.
  • FARR tar fram egna förslag på hur Sverige skulle kunna bedriva en mer solidarisk och human flyktingpolitik.

Tycker du det är viktigt att FARR finns? Hjälp oss att fortsätta vårt arbete genom att swisha ett bidrag till 123 327 89 83!

Vårt mål är att i ett första steg få in 100 000 kronor innan 1 juni.

Vi har under knappt ett år haft möjlighet att ha en projektanställd person för att samordna det arbete som styrelse, volontärer och lokalgrupper gör. Genom crowdfunding samlar vi nu in pengar för att kunna förlänga anställningen. Samordnaren ska också få möjlighet att lyfta blicken från det dagliga, akuta arbetet och se över hur FARR kan bli en mer hållbar organisation på sikt.

Sprid gärna denna insamlingskampanj till dina vänner och bekanta! Har du inte själv möjlighet att bidra kan du ändå hjälpa till genom att berätta för människor i din närhet att man numera enkelt kan stödja FARR via Swish.

Så här kan du stödja oss:

Swisha valfri summa till 123 327 89 83

Sätt in pengar på vårt plusgiro 52 08 90-5, bankgiro 206-3287 eller vårt bankkonto 9960-420 520 8905. Stöd oss gärna månadsvis genom att ordna en stående överföring via din bank.

Märk gärna din betalning ASYLRÄTT

orange knapp

Viktigt!

Medlemssidor

Här kan du logga in för att...

- bläddra i artikelarkivet
- fråga eller tipsa
- göra inlägg
- se interna dokument

Sidorna är avsedda för FARR-medlemmar.

Logga in

Stöd FARR!

swish transp

Kontakta oss

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391, 101 27  STOCKHOLM

Postgiro 520890-5