Kursdag, årsmöte & stipendium

FARR bjuder in till kursdag 26 mars för alla intresserade och årsmöte för medlemmar den 27 mars. I samband med kursdagen delas FARR:s ungdomsstipendium till minne av Carl Lundevi ut.

Kursdag 26 mars: “Rättssäkerheten vid tillämpningen av utlänningslagen “ 

FARR bjuder in till en kursdag, med kunniga föreläsare och spännande paneler.

Datum och tid: 26 mars, kl. 10.00-16.00

Temat för kursdagen är rättssäkerhet och hur praxis utvecklas i tolkningen av utlänningslagen. Här finns kursprogrammet och länk till anmälan!

Årsmöte 27 mars

Årsmötet 27 mars är FARR:s ordinarie årsmöte med val av ordförande, styrelse och andra förtroendeposter. Årsmötet diskuterar förra årets verksamhet och planer för nästa år. Alla FARRs medlemmar och medlemsgrupper är välkomna att anmäla sig till mötet.

Även i år äger årsmötet rum via Zoom, bland annat av ekonomiska och logistiska skäl.

Tipsa valberedning@farr.se senast den 6 mars om personer du vill föreslå till styrelsen. Vi kommer att välja ny ordförande och nya ledamöter! I nomineringen ska finnas en motivering, kontaktuppgifter till den som nomineras och även till dig som skickar in förslaget. 

Här finns mer information om årsmötet och hur du anmäler dig: FARR:s årsmöte 27 mars – anmäl dig här! – FARR

Nominera till FARRs ungdomsstipendium

Glöm inte att skicka förslag till mottagare av ungdomsstipendiet till minne av Carl Lundevi!

Stipendiet delas ut till ungdom som gjort insatser för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Se https://farr.se/stipendium/ för exempel på tidigare mottagare av stipendiet. Skicka din nominering tillsammans med en motivering senast 6 mars till kansliet@farr.se.