rutor 2018 februari
Länk till FARR:s policydokument Länk till FARR:s tidning Artikel 14 Länk till nyhetsbrevet Asylnytt Länk till FARR:s Goda Råd Länk till EU-material

Kursdag och årsmöte 17-18 mars - spara datum!

FARR kommer att hålla sitt årsmöte och i samband med det en kursdag den 17-18 mars i ÖREBRO.  Lördagens kursprogram är inte klart men kommer att innehålla efterfrågade aktuella ämnen. Kursdagen blir en heldag, men vi ordnar den så att även du som inte kommer förrän till lunch ska få ut mycket av dagen. På söndagen hålls FARR:s årsmöte med val av ordförande och styrelsemedlemmar, diskussion om verksamheten och framtidsplaner.

I Örebro kommer FARR att utse årets ungdomsstipendiat till minne av Carl Lundevi. Du som vill nominera en ung person eller grupp som har gjort insatser under 2017 för asylrätten eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung, skicka ditt förslag till info@farr.se! Självklart kan du också passa på att nominera personer som du vill se i FARR:s styrelse. Skriv till valberedning@farr.se! Anmälningsblankett för kursdagen och årsmötet kommer att läggas upp här på hemsidan inom kort. Kursdagen är öppen för alla, medan årsmötet är öppet för medlemmar i FARR och FARR:s medlemsföreningar.

orange knapp

Viktigt!

Kontakt

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Stöd FARR!

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5