rutor 2018 februari
Länk till FARR:s policydokument Länk till FARR:s tidning Artikel 14 Länk till nyhetsbrevet Asylnytt Länk till FARR:s Goda Råd Provisorisk EU-artikel
HEMAKTUELLT & PRESSNotiserAsylrätt 2014: Kampanjupptakt i Göteborg

Asylrätt 2014: Kampanjupptakt i Göteborg

Med lite drygt ett år kvar till nästa val bjuder kampanjen Asylrätt 2014 in till ett upptaktsmöte!

8 september, klockan 12:00-16:30 i Viktoriahuset.

Föreläsare FARR:s ordförande Sanna Vestin

Organisationer och enskilda personer som vill hjälpas åt att driva debatten om en human asylpolitik är hjärtligt välkomna!

Söndagen den 8 september träffas vi på Viktoriahuset på Linnégatan 21 i Göteborg för att nätverka, planera och mobilisera krafterna inför det kommande året.


Schema för dagen:

12.00-12.45 Presentation av kampanjens krav och plattform.

13.00-14.00 Sanna Vestin (författare, skribent, föreläsare samt ordförande i Flyktinggruppernas Riksråd) kommer att dela med sig av sin kunskap om varför kampanjens fyra krav är så viktiga i debatten för en human flyktingpolitik.

14.30-16.00 Efter Vestins föreläsning får organisationer och enskilda personer möjlighet att träffas, knyta kontakter och prata om idéer, samarbeten och om hur vi ska gå vidare för att sprida kampanjen.

16.00-16.30 Uppsamling. Vad har vi kommit fram till?

Kampanjen bjuder på fika!


Arrangörernas förhoppning är att detta möte ska leda till nya kontakter, idéer och samarbeten, samt till en vidare spridning av kampanjen.

För en human flyktingpolitik!

orange knapp

Viktigt!

 • Förlängning och permanent uppehållstillstånd

  Denna artikel gäller alla som har haft tidsbegränsat tillstånd enligt den tillfälliga lagen och ska försöka få ett permanent tillstånd genom arbete. Reglerna gäller vid förlängning efter uppehållstillstånd på grund av skyddsbehov, ömmande...

  Läs mer ...

 • Förslaget till ändrad Utlänningslag - med tillägg

  Den 15 september presenterade en parlamentarisk kommitté ett förslag till ändringar främst i Utlänningslagen. Ändringarna ska enligt förslaget börja gälla samtidigt som den tillfälliga lagen har löpt ut, den 20 juli 2021. Regeringen har skickat ut...

  Läs mer ...

 • FARR om den framtida asylpolitiken

  "Flyktingen kom inte för att bli arbetskraft. Människor är olika, vissa lär sig snabbt, andra långsamt. Hotet från hemlandet finns oavsett om asylsökande har förmåga att lära sig språket eller inte. Asyllagen måste vara human, den måste se till...

  Läs mer ...

Kontakt

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Stöd FARR!

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5