rutor 2018 februari
Länk till FARR:s policydokument Länk till FARR:s tidning Artikel 14 Länk till nyhetsbrevet Asylnytt Länk till FARR:s Goda Råd Länk till EU-material
HEMAKTUELLT & PRESSNotiserAfghanistansidan uppdaterad

Afghanistansidan uppdaterad

Sidan om Afghanistan på FARR:s hemsida har nu uppdaterats, bl.a. med information om säkerhetsläget från senaste halvåret. En ny underrubrik har tillkommit: HBTQ-personer. Nya dokument som är viktiga i asylbedömningarna är Migrationsverkets egen reserapport från november och ett rättsligt ställningstagande om Afghanistan från januari 2014.

FARR:s ambition är att fokusera på problem som är vanliga bland asylsökande afghaner i Sverige. De kommentarer som ges på faktasidorna ska ses som förklaringar till asylsökande och ombud, inte avsedda att användas direkt i inlagor till myndigheter. Vi hoppas att du som använder sidorna får bra tips om var i landinformationen du kan leta vidare och hitta sådant som är relevant i det enskilda ärendet, på den sökandes hemort etc.

Läs mer

orange knapp

Viktigt!

Kontakt

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Stöd FARR!

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5