rutor 2018 februari
Länk till FARR:s policydokument Länk till FARR:s tidning Artikel 14 Länk till nyhetsbrevet Asylnytt Länk till FARR:s Goda Råd Länk till EU-material
HEMKONTAKTKontakt med FARR

FARR kontakt

Postadress: Box 391. 101 27 Stockholm
Telefon:  08-710 02 45

Postgiro: 52 08 90-5
Bankgiro:  206-3287

 

Vill du bli kontaktad?
Vill du fråga eller tipsa FARR om något?
Skriv ditt önskemål i meddelanderutan!

Har du bytt adress? Använd inte kupongen utan maila till medlemsregistret!

 

DIN INTEGRITET
De uppgifter du lämnar i kupongen kommer att nå det team som bevakar FARR:s mailbox, precis som om du hade mailat till info@farr.se. Teamet består av volontärer som arbetar under ledning av ansvarig inom FARR:s styrelse och med full hänsyn till din integritet. Inga personuppgifter kommer att användas utanför vår konversation med dig. Frågor som vänder sig till FARR som organisation vidarebefordras till ansvariga i styrelsen. Personuppgiftsansvarig är FARR:s ordförande.

 

Kontaktformulär

Ditt namn(*)
Du måste skriva ett namn. Det behöver inte vara ditt riktiga namn om du inte vill.

Din email-adress(*)
Det där var ingen e-postadress

Ämne (rubrik till mailet du skickar oss)(*)
Ogiltig inmatning

Ditt meddelande till FARR
Ogiltig inmatning

Skriv av bokstäverna!(*)
Skriv av bokstäverna!
Välj en ny bild Ogiltig inmatning

Denna funktion är till för att kontrollera att du är en människa och inte en robot!

tom-35

Du behövs!

Du behövs i FARR:s verksamhet!

Alla asylkommittéer, flyktinggrupper och andra föreningar som på olika sätt organiserar eller stödjer asylsökande eller papperslösa är välkomna att bli medlemmar i FARR. Som medlemsgrupp får ni del av utskick och diskussion grupperna emellan, ni kan utnyttja FARR:s studiematerial och seminarier och ni kan påverka vilken politik FARR ska driva gentemot politiker och beslutsfattare. Nätverkets främsta uppgift är att dela våra gemensamma kunskaper.

Du som själv är berörd som asylsökande eller papperslös, eller för att du arbetar med dessa frågor i ditt yrke eller engagerar dig på egen hand, är också mycket välkommen som medlem. Genom FARR kan du få stöd och information och kontakt med andra inom rörelsen. Ditt medlemskap är viktigt för oss. Alla FARR:s kunskaper bygger på medlemmarnas erfarenheter.

Kontakt

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Stöd FARR!

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5