rutor 2018 februari
Länk till FARR:s policydokument Länk till FARR:s tidning Artikel 14 Länk till nyhetsbrevet Asylnytt Länk till FARR:s Goda Råd Länk till EU-material
HEMOM FARROm FarrDebattinläggIngeborg Sevastik: Föraktet för de svaga och dess motsats

Ingeborg Sevastik: Föraktet för de svaga och dess motsats

Ingeborg Sevastik, FARR:s kontaktperson i Östhammar, i Flyktingbloggen den 25 mars:

Den senaste tiden har vi bevittnat åtskilliga uttryck för dem vissa anser vara svaga och icke tillhöriga i samhället. Vad som helst har plötsligt blivit tillåtet att uttrycka och utföra med rasistiska förtecken.

Vi har praktexemplet REVA, vi har migrationsministerns skamlösa uttalande om " blonda och blåögda" kontra dem " som inte alls är det", som han tydligen sagt eftersom han inte varit påläst. Verkar mycket besynnerligt att man ska läsa på om man är rasistisk eller inte.
(...)

Läs hela artikeln

Du behövs!

Du behövs i FARR:s verksamhet!

Alla asylkommittéer, flyktinggrupper och andra föreningar som på olika sätt organiserar eller stödjer asylsökande eller papperslösa är välkomna att bli medlemmar i FARR. Som medlemsgrupp får ni del av utskick och diskussion grupperna emellan, ni kan utnyttja FARR:s studiematerial och seminarier och ni kan påverka vilken politik FARR ska driva gentemot politiker och beslutsfattare. Nätverkets främsta uppgift är att dela våra gemensamma kunskaper.

Du som själv är berörd som asylsökande eller papperslös, eller för att du arbetar med dessa frågor i ditt yrke eller engagerar dig på egen hand, är också mycket välkommen som medlem. Genom FARR kan du få stöd och information och kontakt med andra inom rörelsen. Ditt medlemskap är viktigt för oss. Alla FARR:s kunskaper bygger på medlemmarnas erfarenheter.

orange knapp

Kontakt

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Stöd FARR!

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5