rutor 2018 februari
Länk till FARR:s policydokument Länk till FARR:s tidning Artikel 14 Länk till nyhetsbrevet Asylnytt Länk till FARR:s Goda Råd Länk till EU-material
HEMOM FARROm FarrDebattinläggBaharan Kazemi: Det räcker inte att få ont i magen

Baharan Kazemi: Det räcker inte att få ont i magen

FARR:s sekreterare Baharan Kazemi skrev i Flyktingbloggen den 8 oktober om vår bild av flyktingkatastroferna.
De korsar havet i hopp om en ny framtid, löd en rubrik. "Är det så?" frågar Baharan. "Som ett gäng lycksökare på jakt efter bättre tider? Eller är det så att de korsar havet i panik, med dödsångest, på flykt undan ett inbördeskrig vars omfattning vi inte vet om för att vi av säkerhetsskäl inte vågar åka dit och se efter? Kanske är det så att de inte alls korsar havet i hopp om en ny framtid, utan snarare i brist på en dräglig nutid."

Läs artikeln

Du behövs!

Du behövs i FARR:s verksamhet!

Alla asylkommittéer, flyktinggrupper och andra föreningar som på olika sätt organiserar eller stödjer asylsökande eller papperslösa är välkomna att bli medlemmar i FARR. Som medlemsgrupp får ni del av utskick och diskussion grupperna emellan, ni kan utnyttja FARR:s studiematerial och seminarier och ni kan påverka vilken politik FARR ska driva gentemot politiker och beslutsfattare. Nätverkets främsta uppgift är att dela våra gemensamma kunskaper.

Du som själv är berörd som asylsökande eller papperslös, eller för att du arbetar med dessa frågor i ditt yrke eller engagerar dig på egen hand, är också mycket välkommen som medlem. Genom FARR kan du få stöd och information och kontakt med andra inom rörelsen. Ditt medlemskap är viktigt för oss. Alla FARR:s kunskaper bygger på medlemmarnas erfarenheter.

orange knapp

Kontakt

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Stöd FARR!

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5