rutor 2018 februari
Länk till FARR:s policydokument Länk till FARR:s tidning Artikel 14 Länk till nyhetsbrevet Asylnytt Länk till FARR:s Goda Råd Länk till EU-material
HEMOM FARROm FarrDebattinläggIngrid Thyr: Skillnaden ekar mellan människa och människa

Ingrid Thyr: Skillnaden ekar mellan människa och människa

En man tog sitt liv på förvaret i Gävle natten mot måndagen den 17 februari. Han hade inte fått vård eftersom han inte ansågs självmordsbenägen. Anna Jörgensdotter och Ingrid Thyr i Asylkommittén Gävleborg skrev i tidningen Arbetaren om den utsatta, desperata och kränkande situation det är att sitta inlåst i väntan på att skickas tillbaka till den plats man flytt ifrån. "Att veta att man snart ska deporteras till en plats där ingenting finns för en, hur kan det avkrävas en människa att behöva genomleva det?"

Läs hela artikeln i Arbetaren

Du behövs!

Du behövs i FARR:s verksamhet!

Alla asylkommittéer, flyktinggrupper och andra föreningar som på olika sätt organiserar eller stödjer asylsökande eller papperslösa är välkomna att bli medlemmar i FARR. Som medlemsgrupp får ni del av utskick och diskussion grupperna emellan, ni kan utnyttja FARR:s studiematerial och seminarier och ni kan påverka vilken politik FARR ska driva gentemot politiker och beslutsfattare. Nätverkets främsta uppgift är att dela våra gemensamma kunskaper.

Du som själv är berörd som asylsökande eller papperslös, eller för att du arbetar med dessa frågor i ditt yrke eller engagerar dig på egen hand, är också mycket välkommen som medlem. Genom FARR kan du få stöd och information och kontakt med andra inom rörelsen. Ditt medlemskap är viktigt för oss. Alla FARR:s kunskaper bygger på medlemmarnas erfarenheter.

orange knapp

Kontakt

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Stöd FARR!

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5