rutor 2018 februari
Länk till FARR:s policydokument Länk till FARR:s tidning Artikel 14 Länk till nyhetsbrevet Asylnytt Länk till FARR:s Goda Råd Länk till EU-material
HEMOM FARROm FarrDebattinläggSandra Gustafsson: ... lite vanlig j*vla solidaritet!

Sandra Gustafsson: ... lite vanlig j*vla solidaritet!

”Rösta för mänskliga rättigheter och lite vanlig j*vla solidaritet"

Sandra Gustafsson från Asylkampanjen och styrelsemedlem i FARR, skriver i en debattartikel:
”Varje dag dör det minst en person vid Europas gränser, och sammanlagt har över 20 000 dödsoffer registrerats de senaste 20 åren. Detta är fruktansvärt. Detta är en skam. Men kom ihåg att det alltså är en konsekvens av EU:s rådande politiska klimat. [...] rösta för att det omänskliga dödandet till följd av EU:s stängda gränser, skall få ett slut. Du med rösträtt, rösta för att flyktingar skall få lagliga vägar in i Europa.”

Läs hela artikeln i Nyheter24

Du behövs!

Du behövs i FARR:s verksamhet!

Alla asylkommittéer, flyktinggrupper och andra föreningar som på olika sätt organiserar eller stödjer asylsökande eller papperslösa är välkomna att bli medlemmar i FARR. Som medlemsgrupp får ni del av utskick och diskussion grupperna emellan, ni kan utnyttja FARR:s studiematerial och seminarier och ni kan påverka vilken politik FARR ska driva gentemot politiker och beslutsfattare. Nätverkets främsta uppgift är att dela våra gemensamma kunskaper.

Du som själv är berörd som asylsökande eller papperslös, eller för att du arbetar med dessa frågor i ditt yrke eller engagerar dig på egen hand, är också mycket välkommen som medlem. Genom FARR kan du få stöd och information och kontakt med andra inom rörelsen. Ditt medlemskap är viktigt för oss. Alla FARR:s kunskaper bygger på medlemmarnas erfarenheter.

orange knapp

Kontakt

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Stöd FARR!

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5