rutor 2018 februari
Länk till FARR:s policydokument Länk till FARR:s tidning Artikel 14 Länk till nyhetsbrevet Asylnytt Länk till FARR:s Goda Råd Länk till EU-material
HEMOM FARROm FarrDebattinläggAnna Jörgensdotter: Glömma går inte

Anna Jörgensdotter: Glömma går inte

Anna Jörgensdotter, författare och aktiv i Asylkommittén i Gävleborg, reflekterar i Gävletidningen Arbetarbladet över vad det var som hände de där två veckorna i maj förra året när ett antal afghanska ungdomar hungerstrejkade i protest mot sina utvisningsbeslut. Det går fortfarande att se spåren i gräset efter tälten, och hungerstrejken satte fler spår.

"Det var två speciella veckor i Gävles historia, det går aldrig att glömma dem. Särskilt förstås kommer inte ungdomarna att glömma, några av dem lever ännu i dag i ovisshet och oro medan några har fått stanna."

Läs hela artikeln i Arbetarbladet

Du behövs!

Du behövs i FARR:s verksamhet!

Alla asylkommittéer, flyktinggrupper och andra föreningar som på olika sätt organiserar eller stödjer asylsökande eller papperslösa är välkomna att bli medlemmar i FARR. Som medlemsgrupp får ni del av utskick och diskussion grupperna emellan, ni kan utnyttja FARR:s studiematerial och seminarier och ni kan påverka vilken politik FARR ska driva gentemot politiker och beslutsfattare. Nätverkets främsta uppgift är att dela våra gemensamma kunskaper.

Du som själv är berörd som asylsökande eller papperslös, eller för att du arbetar med dessa frågor i ditt yrke eller engagerar dig på egen hand, är också mycket välkommen som medlem. Genom FARR kan du få stöd och information och kontakt med andra inom rörelsen. Ditt medlemskap är viktigt för oss. Alla FARR:s kunskaper bygger på medlemmarnas erfarenheter.

orange knapp

Kontakt

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Stöd FARR!

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5