rutor 2018 februari
Länk till FARR:s policydokument Länk till FARR:s tidning Artikel 14 Länk till nyhetsbrevet Asylnytt Länk till FARR:s Goda Råd Länk till EU-material
HEMOM FARROm FarrDebattinläggFrida Metso: Asylprocessens brister lyfts i valrörelsen

Frida Metso: Asylprocessens brister lyfts i valrörelsen

Valrörelsen har startat och trots god förberedelse från alla delar av flyktingrörelsen över hela landet och en omvärld som stormar mot oss i media varje dag tycks intresset för att prata flyktingfrågor mycket litet, skrev Frida Metso, FARR-medlem och folkpartist, i Flyktingbloggen den 15 augusti. Frida Metso misstänker att flyktingvänliga partier kommer tveka inför att lyfta frågan när flyktingmottagandet ökar - i ett sådant läge är det komplicerat att kommunicera till väljarna att det finns kritik att rikta mot asylprocessen. Hon menar dock att folkpartiet lyfter viktiga frågor i sitt valmanifest och hoppas på debatt.

Läs hela artikeln i Flyktingbloggen

Du behövs!

Du behövs i FARR:s verksamhet!

Alla asylkommittéer, flyktinggrupper och andra föreningar som på olika sätt organiserar eller stödjer asylsökande eller papperslösa är välkomna att bli medlemmar i FARR. Som medlemsgrupp får ni del av utskick och diskussion grupperna emellan, ni kan utnyttja FARR:s studiematerial och seminarier och ni kan påverka vilken politik FARR ska driva gentemot politiker och beslutsfattare. Nätverkets främsta uppgift är att dela våra gemensamma kunskaper.

Du som själv är berörd som asylsökande eller papperslös, eller för att du arbetar med dessa frågor i ditt yrke eller engagerar dig på egen hand, är också mycket välkommen som medlem. Genom FARR kan du få stöd och information och kontakt med andra inom rörelsen. Ditt medlemskap är viktigt för oss. Alla FARR:s kunskaper bygger på medlemmarnas erfarenheter.

orange knapp

Kontakt

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Stöd FARR!

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5