Boka 21-22 mars i Gävle!

FARR håller kursdag och årsmöte 21-22 mars. Anmäl dig till arsmote@farr.se! Programmet är inte helt spikat men klart är att lördageftermiddagen kommer att bli full av föreläsningar och diskussion kring asylrätt med experter och inriktning på bla HBTQ, konvertiter och familjeåterförening. 

Start 13.00 med lunch före, 12.00. Den som vill och kan komma redan på förmiddagen kommer att få ta del av rapporter från FARR:s Afghanistanprojekt. Det handlar om trovärdighet, bevis - och deportationer. Lördagskvällens program är inte klart. På söndagen kan du som är individuell medlem i FARR eller med i en grupp ansluten till FARR vara med på årsmötet. Då följer vi upp med diskussion om var FARR kan göra bäst nytta och hur vi ska påverka politiken.

FARR uppmanar alla som är intresserade av flyktingpolitik, antirasism och asylrätt, att boka lördag-söndag den 21-22 mars i almanackan. Kursdagen och årsmötet arrangeras i samarbete med Asylkommittén i Gävleborg. Mer information om kursdagen som är öppen för alla kommer här på hemsidan och på Facebook. Medlemmarna får kallelse per post till årsmötet.