🧡 Idag vilar vi – imorgon organiserar vi oss 🧡

Det Ă€r med tungt hjĂ€rta som vi i FARR ser det politiska spektrat förflyttas ytterligare i frĂ€mlingsfientlig riktning. Valresultatet Ă€r fortfarande otydligt och rösterna rĂ€knas Ă€nnu, men det Ă€r tydligt att vi idag vaknar upp till en ny politisk realitet. 

FARR Ă€r en partipolitiskt obunden organisation, men de frĂ„gor vi driver – att den svenska asyl- och flyktingpolitiken ska prĂ€glas av humanitet, solidaritet och rĂ€ttssĂ€kerhet och för att Sverige ska följa internationella konventioner till skydd för mĂ€nskliga rĂ€ttigheter – Ă€r ocksĂ„ oundvikligt politiska. Vi kommer fortsĂ€tta kĂ€mpa för dessa frĂ„gor, för vĂ„ra medlemsgrupper, och för vĂ„ra medmĂ€nniskor under de kommande fyra Ă„ren. 

Vi Àr nog mÄnga som kÀnner en stor sorg, oro och ilska över vad valresultatet kan föra med sig i form av inskrÀnkningar i asylrÀtten och diskriminering av invandrare. Det Àr viktigt att fÄ kÀnna sÄ. Men, vi behöver ocksÄ omvandla de kÀnslorna till handlingskraft.

Vill du att Sverige ska ha en human och rĂ€ttssĂ€ker asylpolitk? Organisera dig! Bli stödmedlem eller aktivt engagerad i FARR eller nĂ„gon av alla FARRs medlemsgrupper – vi Ă€r alla i konstant behov av mer ekonomiska medel och fler medlemmar som orkar ta den hĂ€r kampen. 

Stöd FARR: https://farr.se/stod-oss/Eller gÄ med i nÄgon av FARR:s medlemsgrupper: https://farr.se/medlemsgrupper/