Kontakt

Postadress

Box 391.
101 27 Stockholm

POSTGIRO: 52 08 90-5
BANKGIRO:  206-3287
SWISH: 123 327 89 83 (MÄRK DIN GÅVA MED ”GÅVA”)

Vill du bli kontaktad? Vill du fråga eller tipsa FARR om något?
Maila info@farr.se eller använd kontaktkupongen!

Det går bra att kontakta oss genom kontaktkupongen eller via mejl, telefon eller snigelpost. Vi i FARR arbetar i stor utsträckning ideellt och ibland kan det ta tid för oss att svara, men vi återkommer så snart vi kan.

Om du vill tipsa en förvarstagen om att kontakta oss

Kanske vill hen fråga något eller boka tid med oss innan vi kommer ut på vår besökstid (under Covid-19 enbart videosamtal), meddela att det är mycket bra ifall hen skriver: namn, telefonnummer, avdelning, vad hen behöver hjälp med och om hen vill ha en tolk när vi träffas. Förvarsbesöksgruppens e- postadress: forvarsbesokmarsta@gmail.com

DIN INTEGRITET

De uppgifter du lämnar i kupongen kommer att nå det team som bevakar FARR:s mailbox, precis som om du hade mailat till info@farr.se. Teamet består av volontärer som arbetar under ledning av ansvarig inom FARR:s styrelse och med full hänsyn till din integritet. Inga personuppgifter kommer att användas utanför vår konversation med dig. Frågor som vänder sig till FARR som organisation vidarebefordras till ansvariga i styrelsen. Personuppgiftsansvarig är FARR:s ordförande.