Stöd vårt arbete

Snart är det jul och vi har tagit fram ett gåvobrev till dig.

Ge ett bidrag till FARR som julklapp. Klicka på paketet för att ladda ner ditt gåvobrev. Det är högupplöst och går bra att skriva ut.

Skicka pengar till FARR snabbt och enkelt. 
Från mobil: kopiera numret 1233278983 och klistra in i swish-appen. Från dator: Läs av QR-koden med swish-appen i din mobil.


Vill du stödja FARR regelbundet? Bästa sättet är att bli månadsgivare genom autogiro. Det betyder att du låter din bank överföra en viss summa varje månad automatiskt. Du kan när som helst avbryta överföringarna. Använd knappen ovan för att fylla i blanketten och se villkoren för autogiro. Du behöver ha bank-id för att legitimera dig. 

Återkommande gåvor är särskilt värdefulla.
De hjälper oss att skapa en hållbar verksamhet på sikt.


När du ger en gåva till oss gör du det möjligt för FARR att:

Ge råd och stöd till människor som sökt skydd i Sverige, antingen när de befinner sig i asylproceduren, har fått avslag, är tagna i förvar eller har fått stanna och försöker återförenas med sina familjer.

Ge ut handboken Goda råd till asylsökande på fem olika språk.

Sprida information om viktiga förändringar i asyllagstiftning och rättslig praxis, exempelvis genom Tidösidan, medlemsbrev och FARR:s tidskrift Artikel 14.

Ge konkreta förslag på hur Sverige skulle kunna bedriva en mer solidarisk och human flyktingpolitik, skapa opinion och kämpa för en rättssäker och människovärdig flyktingpolitik, lokalt och nationellt.


Snabbaste sättet att stödja oss är via Swish: 123 327 89 83
Om du betalar medlemsavgift eller prenumeration, skriv det som meddelande.

Du är också varmt välkommen att bli medlem i FARR. Både grupper och enskilda kan bli medlemmar.